bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Waterverwarmers

Uw specialist in waterverwarmers

Uw specialist in waterverwarmers

Wij zijn hét adres voor waterverwarmers op maat. Bij ons kunt u terecht voor waterverwarmers op gas of elektrische waterverwarmers en boilers. Daarnaast leveren en installeren wij zonneboilers en warmtepompboilers. De investering voor duurzame oplossingen is groter, maar in verbruik zijn ze veel goedkoper. En vergeet ook de premies of belastingenvermindering voor groene energie niet! Momenteel zijn er geen premies op warmteboilers, maar via Eandis of Infrax zijn er wel premies voor zonneboilers.

We zijn een door Cerga erkende gasinstallateur met een eigen keuringsdienst. Zo kunnen we u na plaatsing, herstelling, onderhoud of controle, meteen een keuringsbewijs geven.

Waterverwarmers op gas

Bij Arnold CV hebben we waterverwarmers op gas van de merken Bulex, Junkers en Vaillant. Deze gesloten toestellen van het type C, werken onafhankelijk van de lucht in de ruimte waar het apparaat zich bevindt. Daardoor is er geen enkel risico op CO-vergiftiging!

Elektrische waterverwarmers

Bij elektrische waterverwarmers wordt helemaal geen CO aangemaakt om water op te warmen. Deze zijn dus nog veiliger dan de waterverwarmers op gas. We plaatsen elektrische waterverwarmers en boilers van merken als Chaffoteaux, Atlantic, Ariston en Bulex. 

Realisaties

Bekijk hier enkele van onze realisaties op vlak van waterverwarmers.
Arnold CV installeert, herstelt en onderhoudt uw centrale verwarming
Heeft u een vraag?
Aarzel niet ons te contacteren!
contacteer ons