bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter Melle

Woont u in Melle en bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van uw centrale verwarming en sanitair? Reken op ons voor een snelle service aan een correcte prijs.

Loodgieter

Loodgieter

U bent op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Melle die voor u het sanitair in uw nieuwe badkamer kan installeren volgens de regels van de kunst? Of u wil een regenwaterpomp laten plaatsen, een verstopte leiding aanpakken of eindelijk komaf maken met die lekkende kraan? Arnold CV heeft een jarenlange ervaring, zowel met kleine herstellingen als grote installaties. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en u slaapt opnieuw op beide oren.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Arnold CV is een erkend installatiebedrijf en gespecialiseerd in de installatie van centrale verwarming en vloerverwarming. Van de vervanging van uw oude verwarmingsketel op gas tot de installatie en keuring van uw nieuw toestel, wij denken met u mee. Kwaliteit is voor ons cruciaal. We werken dan ook uitsluitend met de grote merken zoals Vaillant, Bulex, De Dietrich, Wolf, Junkers, Remeha, Chaffoteaux, Radson, Ferroli en Itho Daalderop.

Boilers

Boilers

Of u nu kiest voor een boiler op gas of op elektriciteit, een zonneboiler of een warmtepompboiler, als erkend installateur hebben we een ruime ervaring met heel wat toestellen van merken zoals Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston en Atlantic. Zowel voor de installatie, als het onderhoud en de herstelling staat ons team voor u klaar. Bovendien brengt onze eigen keuringsdienst meteen het keuringsbewijs in orde na de plaatsing of het onderhoud van uw boiler.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

U woont in de omgeving van Melle en u zoekt een vakman voor een dringende herstelling van uw verwarmingsketel, boiler of sanitair? Contacteer ons op het nummer 0472 19 11 21. Wij zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24, telefonisch bereikbaar. We komen zo snel mogelijk ter plaatse, zowel voor grote pannes als voor kleine herstellingen, zoals een lekkende kraan of een verstopte leiding. Dankzij onze uitgebreide voorraad wisselstukken is het probleem zo opgelost.

Arnold CV is uw loodgieter in Melle.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

contacteer ons