bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter Merelbeke

Op zoek naar een loodgieter regio Merelbeke voor het installeren, onderhouden en herstellen van uw centrale verwarming en sanitaire installaties? Dan bent u bij Arnold CV aan het juiste adres!

Loodgieter

Loodgieter

U zoekt u een loodgieter in Merelbeke voor het plaatsen van een regenwaterpomp, het ontstoppen van uw leidingen of het herstellen van een lekkende kraan. Een vakman, met kennis van zaken, die u kunt inschakelen voor zowel kleine herstellingen als grote installaties, bijvoorbeeld voor het sanitair in uw nieuwe badkamer of het vervangen van uw oude verwarmingsketel. Reken op ons voor kwalitatief werk tegen een correcte prijs!

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Als erkend installateur zijn wij dé specialist bij uitstek voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van uw centrale verwarming in Merelbeke. We vervangen uw oude verwarmingsketel op gas door een condensatieketel of hoogrendementsketel, van installatie tot keuring. Ook voor vloerverwarming kunt u bij ons terecht. We staan voor een uitstekende kwaliteit en werken enkel met toonaangevende merken waaronder Vaillant, Bulex, De Dietrich, Wolf, Junkers, Remeha, Chaffoteaux, Radson, Ferroli en Itho Daalderop.

Boilers

Boilers

Wij installeren zowel boilers op gas als op elektriciteit, van de merken Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston en Atlantic. Ook voor het plaatsen van een zonneboiler of warmtepompboiler kunt u bij ons terecht. We adviseren u met plezier naar een duurzame en energiezuinige oplossing op maat van uw woning en budget. Als erkend gasinstallateur met eigen keuringsdienst brengen we na de plaatsing of het onderhoud bovendien meteen de keuring in orde.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Zoekt u iemand die snel kan langskomen voor een dringende herstelling van uw verwarmingsketel, boiler of sanitair en woont u in de ruime regio van Merelbeke? Hebt u last van een lekkende kraan of verstopte leiding en wil u hiervoor beroep doen op een vakman uit uw buurt? Onze diensten zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24, telefonisch bereikbaar. We komen snel ter plaatse en helpen u meteen verder dankzij een grote voorraad wisselstukken.

Arnold CV is uw loodgieter in Merelbeke.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

contacteer ons