bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter De Pinte

Woont u in de omgeving van De Pinte en bent u op zoek naar een ervaren loodgieter? Wij installeren, onderhouden en herstellen uw centrale verwarming en sanitair met de grootste zorg.

Loodgieter

Loodgieter

Een betrouwbare en professionele loodgieter in De Pinte met kennis van zaken. Dat krijgt u wanneer u met Arnold CV in zee gaat. We plaatsen regenwaterpompen, ontstoppen leidingen en voeren allerhande kleine herstellingswerken uit. Ook voor grote installaties, zoals het sanitair van uw nieuwe badkamer of het vervangen van uw verwarmingsketel of boiler, kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit tegen een correcte prijs.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Van de vervanging van uw oude verwarmingsketel tot de installatie en keuring van uw nieuwe ketel op gas, als erkend installatiebedrijf zijn wij uw partner bij uitstek op het vlak van centrale verwarming en vloerverwarming in de regio van De Pinte. We werken uitsluitend met toonaangevende merken waaronder Vaillant, Bulex, De Dietrich, Wolf, Junkers, Remeha, Chaffoteaux, Radson, Ferroli en Itho Daalderop.

Boilers

Boilers

Arnold CV is erkend installateur en heeft een ruime ervaring met boilers op gas en elektriciteit van diverse merken, waaronder Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston en Atlantic. Ook voor een groene en duurzame oplossing, zoals een zonneboiler of warmtepompboiler, adviseren wij u graag. Dankzij onze eigen keuringsdienst brengen we na de plaatsing of het onderhoud van uw boiler bovendien meteen het keuringsbewijs in orde.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Woont u in de ruime regio van De Pinte en hebt u een dringende herstelling van uw verwarmingsketel, boiler of sanitair? U kunt ons 7 dagen op 7, 24 uur op 24, bereiken op het nummer 0472 19 11 21. Ons team komt meteen ter plaatse en helpt u snel verder dankzij een grote voorraad wisselstukken. Ook voor het herstellen van een lekkende kraan of het ontstoppen van een leiding kunt u op ons rekenen.

Arnold CV is uw loodgieter in De Pinte.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

contacteer ons