bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter Drongen

U bent op zoek naar een ervaren loodgieter in Drongen voor de installatie, het onderhoud of de herstelling van uw centrale verwarming en sanitair? Dan bent u bij Arnold CV aan het juiste adres!

Loodgieter

Loodgieter

Vertrouw op Arnold CV, uw ervaren loodgieter in Drongen, voor de installatie van een nieuwe regenwaterpomp, het ontstoppen van uw leidingen of het herstellen van een lekkende kraan. Van kleine herstellingen tot grote installaties, ons team staat garant voor een professionele aanpak en snelle service. Wij zijn gespecialiseerd in centrale verwarming, boilers en sanitair.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Arnold CV is een erkend installatiebedrijf en gespecialiseerd in de installatie van centrale verwarming en vloerverwarming. We werken uitsluitend met toonaangevende merken waaronder Vaillant, Bulex, De Dietrich, Wolf, Junkers, Remeha, Chaffoteaux, Radson, Ferroli en Itho Daalderop. Van de vervanging van uw oude ketel op gas tot de installatie en keuring van uw nieuw toestel, wij staan garant voor een uitstekende kwaliteit tegen een correcte prijs.

Boilers

Boilers

Wij zijn dé specialist in de regio Drongen voor de plaatsing en het onderhoud van boilers, zowel op gas als op elektriciteit. Bent u op zoek naar een groene en duurzame oplossing? Dan adviseren we u graag over de mogelijkheden van een zonneboiler of warmtepompboiler. Als erkend gasinstallateur werken we uitsluitend met kwalitatieve merken zoals Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston en Atlantic.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

U kunt ons 7 dagen op 7, 24 uur op 24, telefonisch bereiken voor de dringende herstelling of het onderhoud van uw verwarmingsketel, boiler of sanitair. Ook voor kleinere herstellingen zoals een lekkende kraan of een verstopte leiding komen we graag bij u langs. Na onderhoud van uw verwarmingsketel levert onze eigen keuringsdienst bovendien meteen een keuringsbewijs af.

Arnold CV is uw loodgieter in Drongen.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

contacteer ons