bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter De Haan

Op zoek naar een loodgieter in De Haan? Als gespecialiseerd vakman staan wij in voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van uw centrale verwarming en sanitair.

Loodgieter

Loodgieter

Vertrouw op Arnold CV, uw betrouwbare en professionele loodgieter in De Haan, voor de plaatsing van een regenwaterpomp, de ontstopping van uw leidingen of de herstelling van een lekkende kraan. Ook voor de installatie van het sanitair in uw nieuwe badkamer of de vervanging van uw oude verwarmingsketel door een nieuw toestel gaan we met kennis van zaken aan de slag.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Als erkend installatiebedrijf plaatsen we zowel condensatieketels, hoogrendementsketels als warmtepompen. Wil u uw oude verwarmingsketel vervangen door een nieuw energiebesparend toestel? Wij adviseren u met een oplossing op maat van uw woning en budget voor een zuinige en milieuvriendelijke verwarming. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve merken zoals Vaillant, Bulex, De Dietrich, Chaffoteaux, Wolf, Junkers, Remeha, Ferroli, Radson, Itho Daalderop, enz.

Boilers

Boilers

De installatie van een boiler op gas of elektriciteit, het plaatsen van een zonneboiler of warmtepompboiler, het onderhoud en de keuring van uw toestel … Wij zijn uw partner bij uitstek voor een snelle en kwalitatieve service tegen een correcte prijs in de regio De Haan. We werken enkel met grote merken zoals Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston en Atlantic. We komen vrijblijvend bij u ter plaatse met advies op maat van uw project.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Wij zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24, bereikbaar op het nummer 0475 34 18 09 voor dringende herstellingen van uw verwarmingsketel, boiler of sanitair in de ruime regio van De Haan. Dankzij een grote voorraad wisselstukken kunnen wij snel ingrijpen en is het probleem zo opgelost. Na onderhoud van uw verwarmingsketel levert onze eigen keuringsdienst bovendien meteen een keuringsbewijs af.

Arnold CV is uw loodgieter in De Haan

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

contacteer ons