bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter Blankenberge

Bent u op zoek naar een loodgieter in Blankenberge? Reken op Arnold CV voor het installeren, onderhouden en herstellen van uw centrale verwarming en sanitaire installaties.

Loodgieter

Loodgieter

U wil een regenpomp laten plaatsen, uw leidingen laten ontstoppen of eindelijk komaf maken met die lekkende kraan? Arnold CV is uw ervaren loodgieter in Blankenberge en omgeving. Ook voor de installatie van het sanitair in uw nieuwe badkamer of de vervanging van uw oude verwarmingsketel komen wij graag ter plaatse. Van kleine herstellingen tot grote installaties, op ons kunt u rekenen voor een uitstekende kwaliteit tegen een correcte prijs.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Wij zijn uw vakman in Blankenberge voor alles op het vlak van centrale verwarming en vloerverwarming. Als erkend installatiebedrijf werken we enkel met toonaangevende merken waaronder Vaillant, Bulex, De Dietrich, Wolf, Junkers, Remeha, Chaffoteaux, Radson, Ferroli en Itho Daalderop. Van de vervanging van uw oude verwarmingsketel tot de installatie en keuring van uw nieuwe ketel op gas, wij staan voor een snelle service met kennis van zaken.

Boilers

Boilers

Wij verzorgen de installatie en het onderhoud van boilers, zowel op gas als op elektriciteit. Ook voor een groene en duurzame oplossing, zoals het plaatsen van een zonneboiler of warmtepompboiler, kunt u bij ons terecht. Arnold CV is erkend gasinstallateur met eigen keuringsdienst. Na de plaatsing of het onderhoud van uw boiler brengen we dan ook meteen het keuringsbewijs in orde. We werken o.a. met de merken Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston en Atlantic.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Uw verwarmingsketel of boiler is defect en u zoekt dringend iemand uit de regio Blankenberge voor de herstelling? Wij zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24, te bereiken op het nummer 0475 34 18 09. Dankzij een grote voorraad wisselstukken kunnen we u meteen verder helpen. Ook voor kleinere herstellingen zoals een lekkende kraan of een verstopte leiding komen we graag ter plaatse.

Arnold CV is uw loodgieter in Blankenberge.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

contacteer ons