bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter Brugge

Op zoek naar een loodgieter regio Brugge? Wij installeren, onderhouden en herstellen uw centrale verwarming en sanitaire installaties met de grootste zorg.

Loodgieter

Loodgieter

Zoekt u een betrouwbare en professionele loodgieter in Brugge voor het plaatsen van een regenwaterpomp, het ontstoppen van uw leidingen of het herstellen van een lekkende kraan? Wil u de installatie van het sanitair in uw nieuwe badkamer of keuken overlaten aan een vakman met kennis van zaken? Van kleine herstellingen tot grote installaties, op ons kunt u rekenen voor een snelle en correcte service.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Als erkend installatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in de installatie van centrale verwarming en vloerverwarming. We staan voor een uitstekende kwaliteit tegen een correcte prijs en werken enkel met toonaangevende merken waaronder Vaillant, Bulex, De Dietrich,Wolf, Junkers, Remeha, Chaffoteaux, Radson,Ferroli, Itho Daalderop, enz. Van de vervanging van uw oude verwarmingsketel tot de installatie en keuring van uw nieuwe ketel op gas, wij denken met u mee.

Boilers

Boilers

Wij installeren zowel boilers op gas als op elektriciteit. Bent u op zoek naar een groene en duurzame oplossing? Ook voor het plaatsen van een zonneboiler of warmtepompboiler kunt u bij ons terecht. Als erkend gasinstallateur met eigen keuringsdienst brengen we na de plaatsing of het onderhoud van uw boiler meteen het keuringsbewijs in orde. We werken o.a. met de merken Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston en Atlantic.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Is er een dringende herstelling van uw verwarmingsketel, boiler of sanitair en woont u in de ruime regio van Brugge? U kunt ons 7 dagen op 7, 24 uur op 24, bereiken op het nummer 0475 34 18 09. We komen snel ter plaatse en dankzij een grote voorraad wisselstukken is het probleem zo opgelost. Ook voor kleinere herstellingen zoals een lekkende kraan of een verstopte leiding kunt u op ons rekenen.

Arnold CV is uw loodgieter in Brugge.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?
 

contacteer ons