bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter Wetteren

Op zoek naar een loodgieter in Wetteren? Reken op Arnold CV voor de herstelling, de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming en sanitaire installaties.

Loodgieter

Loodgieter

U zoekt u een betrouwbare en ervaren loodgieter in Wetteren voor de installatie van het sanitair in uw nieuwe badkamer of keuken? U laat het ontstoppen van uw leidingen, het plaatsen van een regenwaterpomp of het herstellen van een lekkende kraan liever over aan een vakman met kennis van zaken? Van kleine herstellingen tot grote installaties, wij gaan steeds voor een duurzame oplossing op maat van uw woning en budget.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Arnold CV is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van centrale verwarming en vloerverwarming. Daarnaast hebben we een jarenlange ervaring in de vervanging van oude verwarmingsketels op gas van heel wat verschillende merken, o.a. Vaillant, Bulex, De Dietrich, Wolf, Junkers, Remeha, Chaffoteaux, Radson, Ferroli en Itho Daalderop. Na installatie of onderhoud brengt onze eigen keuringsdienst meteen het keuringsbewijs in orde.

Boilers

Boilers

Wij installeren zowel boilers op gas als op elektriciteit in de ruime regio rond Wetteren. Op zoek naar een groene en energiezuinige oplossing? Ook in het plaatsen van een zonneboiler of warmtepompboiler zijn we thuis. Als erkend gasinstallateur staan we voor een uitstekende kwaliteit tegen een correcte prijs. We werken uitsluitend met toonaangevende merken, waaronder Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston en Atlantic.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Woont u in Wetteren en bent u op zoek naar een vakman voor de dringende herstelling van uw verwarmingsketel, boiler of sanitair? Wij zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24, te bereiken op het nummer 0472 19 11 21. We komen zo snel mogelijk ter plaatse en helpen u meteen verder dankzij een grote voorraad wisselstukken. Ook voor het herstellen van een lekkende kraan of een verstopte leiding kunt u ons steeds contacteren.

Arnold CV is uw loodgieter in Wetteren.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

contacteer ons