bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter Kortrijk

Woont u in regio Kortrijk en bent u op zoek naar een ervaren loodgieter? Arnold CV installeert, onderhoudt en herstelt uw centrale verwarming en sanitaire installaties met de grootste zorg.

Loodgieter

Loodgieter

Een loodgieter in Kortrijk op wie u kan rekenen voor het plaatsen van een regenwaterpomp, het ontstoppen van uw leidingen of het herstellen van een lekkende kraan? Een vakman met kennis van zaken aan wie u de installatie van het sanitair in uw nieuwe badkamer of de vervanging van uw oude verwarmingsketel door een nieuw toestel met een gerust hart kunt toevertrouwen? Reken op Arnold CV voor een snelle en correcte service.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Arnold CV is dé specialist in Kortrijk op het vlak van centrale verwarming. Als erkend installatiebedrijf plaatsen, onderhouden en keuren we verwarmingsketels op gas van o.a. Vaillant, Bulex, De Dietrich, Chaffoteaux, Wolf, Junkers, Remeha, Ferroli, Radson en Itho Daalderop. Van condensatieketel tot hoogrendementsketel, van vloerverwarming tot warmtepomp, we denken met u mee naar een oplossing op maat van uw woning en budget.

Boilers

Boilers

Wij installeren zowel boilers op gas als op elektriciteit. Bent u op zoek naar een groene en duurzame oplossing? Ook voor het plaatsen van een zonneboiler of warmtepompboiler kunt u bij ons terecht. Als erkend gasinstallateur met eigen keuringsdienst brengen we na de plaatsing of het onderhoud van uw boiler meteen het keuringsbewijs in orde. We werken o.a. met de merken Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston en Atlantic.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Woont u in de ruime regio van Kortrijk en hebt u een dringende herstelling van uw verwarmingsketel, boiler of sanitair? U kunt ons 7 dagen op 7, 24 uur op 24, bereiken op het nummer 0475 34 18 09. Ons team komt meteen ter plaatse en helpt u snel verder dankzij een grote voorraad wisselstukken. Ook voor andere loodgieterswerken, zoals een lekkende kraan of een verstopte leiding, kunt u op ons rekenen.

Arnold CV is uw loodgieter in Kortrijk.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

contacteer ons