bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter Roeselare

Woont u in de omgeving van Roeselare en bent u op zoek naar een loodgieter? Arnold CV is erkend installateur van centrale verwarming in uw regio. Daarnaast herstellen en onderhouden we uw verwarmingsketel, boiler en sanitair.

Loodgieter

Loodgieter

Zoekt u een betrouwbare en ervaren loodgieter in Roeselare voor het ontstoppen van leidingen, het herstellen van een lekkende kraan of het plaatsen van een regenwaterpomp? Van kleine herstellingen tot grote installaties, wij staan steeds garant voor een professionele aanpak en een snelle service. Ook voor de installatie van het sanitair in uw nieuwe badkamer bent u bij Arnold CV aan het juiste adres.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Als erkend installatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van verwarmingsketels op gas van o.a. Vaillant, Bulex, De Dietrich, Wolf, Junkers, Remeha, Chaffoteaux, Radson, Ferroli en Itho Daalderop. Van vloerverwarming tot warmtepomp, we denken met u mee en staan garant voor een uitstekende kwaliteit tegen een correcte prijs. Contacteer ons vrijblijvend voor advies op maat van uw woning en budget.

Boilers

Boilers

Of u nu kiest voor een boiler op gas of op elektriciteit, voor een zonneboiler of warmtepompboiler, als erkend installatiebedrijf in Roeselare staan we voor professioneel advies en kwalitatief werk. Bovendien brengen we na de plaatsing of het onderhoud van uw boiler meteen het keuringsbewijs in orde. We werken enkel met de betere merken zoals Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston en Atlantic.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Zoekt u een vakman voor de dringende herstelling van uw verwarmingsketel, boiler of sanitair en woont u in de ruime regio van Roeselare? U kunt ons 7 dagen op 7, 24 uur op 24, bereiken op het nummer 0475 34 18 09. We komen snel ter plaatse en helpen u meteen verder dankzij onze grote voorraad wisselstukken. Ook voor kleine herstellingen zoals een verstopte leiding of een lekkende kraan komen we graag bij u langs.

Arnold CV is uw loodgieter in Roeselare.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

contacteer ons