bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter Nieuwpoort

Bent u op zoek naar een loodgieter in Nieuwpoort? Arnold CV is erkend installateur van centrale verwarming in uw regio. Daarnaast herstellen en onderhouden we uw verwarmingsketel en sanitaire installaties.

Loodgieter

Loodgieter

Arnold CV is uw loodgieter in Nieuwpoort voor het ontstoppen van leidingen, het herstellen van een lekkende kraan of het plaatsen van een regenwaterpomp. Van kleine herstellingen tot grote installaties, wij staan steeds garant voor een professionele aanpak en een snelle service. Ook voor de installatie van het sanitair in uw nieuwe badkamer of het plaatsen van vloerverwarming kan u op ons rekenen.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Als erkend installateur zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van verwarmingsketels op gas van o.a. Vaillant, Bulex, De Dietrich, Wolf, Junkers, Remeha, Chaffoteaux, Radson, Ferroli en Itho Daalderop. Ook voor herstellingen, het onderhoud en de keuring van uw centrale verwarming kan u op ons rekenen. Wil u zuiniger en milieuvriendelijker verwarmen? We adviseren u graag over de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld vloerverwarming en een warmtepomp.

Boilers

Boilers

Wij zijn dé specialist op het vlak van boilers in de regio Nieuwpoort. Een boiler op gas of op elektriciteit, een zonneboiler of warmtepompboiler, van het merk Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston of Atlantic… Zowel voor de plaatsing als het onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij hebben als erkend gasinstallateur bovendien een eigen keuringsdienst en brengen na het onderhoud van uw boiler meteen het keuringsbewijs in orde.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Woont u in de ruime regio van Nieuwpoort en hebt u een dringende herstelling van uw verwarmingsketel, boiler of sanitair? Wij zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24, bereikbaar en zijn erg snel ter plaatse. Dankzij een grote voorraad wisselstukken is het probleem zo opgelost. Ook voor kleinere herstellingen zoals een lekkende kraan of een verstopte leiding komen we graag bij u langs.

Arnold CV is uw loodgieter in Nieuwpoort.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

contacteer ons