bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)
bel ons 0472 19 11 21 (Oost-Vlaanderen) bel ons 0475 34 18 09 (West-Vlaanderen)

Loodgieter Knokke

Woont u in de omgeving van Knokke en bent u op zoek naar een loodgieter? Wij zijn uw vakman voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van uw centrale verwarming, boiler en sanitair.

Loodgieter

Loodgieter

Een loodgieter in Knokke op wie u kan rekenen voor een dringende herstelling, zoals een lekkende kraan of een verstopte leiding? Aan wie u het sanitair van uw nieuwe badkamer, het plaatsen van een regenpomp of het vervangen van uw verwarmingsketel kunt toevertrouwen? Van kleine herstellingen tot grote installaties, wij zijn uw vakman met kennis van zaken en staan garant voor een snelle en correcte service.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Van de vervanging van uw oude verwarmingsketel tot de installatie en keuring van uw nieuwe ketel op gas, van vloerverwarming tot warmtepomp, als specialist in centrale verwarming staan wij voor een uitstekende kwaliteit tegen een correcte prijs. Arnold CV is een erkend installateur en werkt dan ook enkel met toonaangevende merken waaronder Vaillant, Bulex, De Dietrich, Wolf, Junkers, Remeha, Chaffoteaux, Radson, Ferroli en Itho Daalderop.

Boilers

Boilers

U wil een nieuwe boiler op gas of elektriciteit laten plaatsen? U denkt eraan om te investeren in een zonneboiler of warmtepompboiler en bent op zoek naar professioneel advies? Wij zijn een erkend installatiebedrijf met eigen keuringsdienst en werken o.a. met de merken Vaillant, Bulex, Junkers, Ariston en Atlantic. Zowel voor de installatie als het onderhoud gaan we voor u aan de slag.

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Wij zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24, bereikbaar op het nummer 0475 34 18 09 voor dringende herstellingen in de regio Knokke. Is uw verwarmingsketel of boiler defect of is er een probleem met uw sanitair? We komen snel ter plaatse en helpen u meteen verder dankzij een grote voorraad wisselstukken. Ook voor kleinere herstellingen zoals een lekkende kraan of een verstopte leiding kunt u op ons rekenen.

Arnold CV is uw loodgieter in Knokke.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte?

contacteer ons